Asfalt og såre føtter

Det skal ikke bli mye syting underveis tenkte jeg, men jeg må innrømme at jeg ser fram til å bli kvitt de elendige joggeskoa jeg går med! De har så langt bidratt til noen idiotiske rekorder; både i antall og størrelse… – ja, jeg snakker om vannblemmer (omdøpt til vannballonger).

Elva Lygna er vakker med sine grusbanker. Den ser ut til å ha presset seg mellom bratte skogkledde berg. Det er visst fisk i den også! Vårt fiskeutstyr ligger i Kyrkjebygda – men hvorfor ser vi ingen andre fiskere mon tro?

Å gå langs en svingete asfaltvei uten fortau er jo litt slitsomt til tider – men omgitt av små gamle hvitmalte stuer og en lett sommerbris – kommer både såre føtter og asfalten litt i skyggen.

Pause ved Lygna.

5 kommentarer om “Asfalt og såre føtter

Legg til din

  1. Lygna er lakseelv, så der er åpnes det sikkert ikke for fiske før i juni. Når dere kommer dere over Kvåsfossen så er det mulig å fiske nå. Sjekk ut fiskekort før dere prøver

    Liker

  2. Ønsker dere en fin tur videre.Litt sent å anbefale nå,men dere kunne jo fått lånt rulatoren min.Tenkte som så ,da kunne dere sitte på mens den andre hadde dytta.😂😂😂😂👍👏

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: