Mens vi venter på at tåka letter…

Jeg har god tid til å tenke på kveldene – for søvnen lar jo vente på seg.

DNT (Den Norske Turistforening) er en fantastisk forening og det gjøres då mye bra! Tusen takk for hyggelige hytter med ved, do og hygge! DNT har også mange hytteregler – veldig mange regler faktisk. Det som er litt komplisert, er at det ikke er samme regler på alle hytter. Da blir jeg jo litt forvirret.

I går kveld tenkte jeg på regelen at en MÅ ligge i lakenpose. Vi har selvfølgelig lakenpose med – i deilig silke. DNT stiller med dyne.

DNT-dyne med DNT-sengetøy

Det som imidlertid skjer – er at jeg starter med å ligge fint og stille på ryggen. Men – jeg er ikke skapt for å ligge rolig på ryggen… Ganske snart begynner jeg å snurre rundt – og etter en stund føler jeg meg som en levende «silkemumie». Så begynner beina å si fra at de vil ut av fengselet… først et ben – så det neste… Så kjære DNT, jeg følger regelen og ligger i lakenpose. Men, jeg må bekjenne at jeg sjelden våkner inne i denne…

3 kommentarer om “Mens vi venter på at tåka letter…

Legg til din

  1. 😴sender litt sovemedisin 😊 Her oppe er kald vind, og bortimot minusgrader. Kos deg med det grønne. 😁🐶

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: