Forberedelser for kommende dager

Noen ganger er det «ålreit»…. Det er det forresten ganske ofte. Men, på slike dager føler jeg meg privilegert som kan nyte utelivets gleder til fulle.

Utsikt mot Unkervatnet

Som bildet over viser, er det ikke vanskelig å rote selv om en er ute. Sovepose må luftes, det var utrolig fuktig her i natt. Solcelleanlegget lader opp powerbank. Kart studeres mens kaffen inntas. Føttene har fått en liten «mini-spa» (det var nok å overdrive litt) og havregrøten står til koking.

Trodde ikke jeg skulle spise sjokoladehavregrøt, men det er også mulig. Foretrekker en variant med diverse tørket frukt, brunt sukker, kanel og smør. Smør er tungt og ikke noe særlig i varme, så det er unntaksvis luksus.

Erling bor også her på campingen, han går også Norge på langs – men etappevis. Han kjente på sekken min og sa: Oj, det hadde jeg aldri klart å bære…

Det var fint i går kveld og ja: Silvan fikk øl fra innehaverens kjøleskap – levert per rullator. Her nytter det det ikke å komme med kort – kun kontanter (og jeg kunne høre kakeboksen ble tatt fram for å finne veksel).

Jeg fikk brus laget av en svensk fisker her. De har med alt, også soda-maskin.

Kveldsstemning Grannes

I dag bærer det opp i fjellet igjen – første stopp blir Tverrelvnes. Vi regner med å ende opp ikke så langt fra Mosvatnet.

Det er veldig varierende dekning, derfor blir det denne ujevne blogg-innlegg-rytmen.

3 kommentarer om “Forberedelser for kommende dager

Legg til din

  1. Så flink du er som står på, og for en fin utsikt og solnedgang! Heier på deg fra Oslo 😁
    – Kristin og Mikaela

    Liker

  2. Min beundring for deg steg i dag . Etter en 3-timers vandring i fjellheimen forstår jeg ihvertfall at jeg overhodet ikke har peiling på hva du er i ferd med å gjennomføre. Respekt!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: