Snart farvel med Hardangervidda

Det gjorde veldig godt med en avslappende dag i godt selskap hos Gro! En liten tur på setra måtte vi allikevel få med oss.

Turen fra Solheimstulen til Åan var veldig grei og vi gikk over tre bruer for å komme oss over Numedalslågen. En i noe dårligere stand enn de andre to.På Åan var det så idyllisk at vi kan tenke oss tilbake og teste ut badestampen!Lå under åpen himmel i natt (hytta er stengt til begynnelsen av juli). Det har vært frost i natt, men det gikk helt fint.

Litt god mat på kvelden ble det også. Ellen dro til med entrecôte og jeg stekte scampi. Dette er ikke representativt for normal standard – men det er viktig å kose seg litt ekstra i blant.I dag ble det litt «action» da vi skulle over ei elv. En stor stein viste seg å være særdeles ustabil. Det endte med at vi begge falt i elva. Det gikk ganske bra, kun våt til livet og sekken forble tørr. Godt det er fint vær i dag! Vi gikk heller rundt vannet og der var det ei fin bru!

Vi passerer veldig mange vann, noen kjempestore – og noen bittesmå.

Hytter- store og små.

På vei mot Geilo – tror ikke vi rekker fram i dag.

3 kommentarer om “Snart farvel med Hardangervidda

Legg til din

  1. Dere opplever og ser mye flott Anne Line, og fine bilder du legger ut! Det er spennende å lese og følge dere hver dag! God tur videre😊

    Liker

  2. 😊 Tøffinger. Skulle likt å se der dere plaska😂😂 når alt gikk godt. Her oppe veksler det mellom litt sommer og så litt kaldt igjen. Men fint ute i naturen. 🐶 Perny

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: