50 mil er passert – proviantering på Geilo

Det regnet i natt og tåka hang godt nede i lia i morges. Innen vi hadde fått i oss morgenkaffen lettet det litt og vi la av gårde mot Geilo via Hakkesetstølen.

Det har vært en kald og grå dag, så det passet godt å komme til Geilo som består av sportsbutikker i tillegg til hytter og hotell. Jeg har manglet en ting så langt på turen: votter. Tynne ullhansker duger ikke en kald dag i fjellet. Nå er dette på plass! Tom for favorittapen var jeg også.

Ankomst Geilo via slalombakken i sør

Hestehoven likte seg veldig godt i slalombakken, første gang jeg ser denne i år.

Vi har nå passert 50 mil, da er det vel ikke mer enn ca 230-240 mil igjen…

Vi har gått ca 20 % av hele Norge på langs-turen og det er jo ikke så verst! Samtidig blir det så tydelig hvor langt dette landet strekker seg, og hvor kort vi egentlig har kommet de første 27 dagene. Men, vi er fortsatt optimister og har ikke møtt de store problemene verken når det gjelder utstyr eller psyken.

Neste etappe går oppover mot Skarvheimen og Filefjell.

Det er forresten veldig koselig med hilsninger på bloggen – setter stor pris på kommentarene! Dersom noen har tips – så kom gjerne med det!

Nå må jeg stoppe før Ellen brenner opp skoa mine med hårtørreren (det var det vi fikk når vi etterspurte skotørker)!

4 kommentarer om “50 mil er passert – proviantering på Geilo

Legg til din

  1. Godt gjort og fint at humør og ståpåviljen fortsatt er på topp. Stolt av dere!! Tror dere er heldigere med været enn vi er, her regner det nesten hver dag. Kos dere på Geilo og god tur videre!! Mamma 👍🤗

    Liker

  2. Gratulerer til dere med å ha passert 50 mil! Det er gøy å lese det du skriver Anne Line!Hyggelig å høre litt fra dine møten med vennlige mennesker. Humoristiskt med bla silkeposen og at svarte sauer er de peneste! Kos dere, spreke damer! Hilsen Annika

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: