Ferslia – Bellingstua – Veresstua

Nå går det unna her. I går gikk jeg først til Ferslia og tok ei middagspause der. Fint vær og jeg hadde bestemt meg for en fjellcamp etter så mange kilometer til jeg orket. Det ble 28-29 kilometer.Etter en god stund hørte jeg noen kjente stemmer – og ja der dukket Per og Silvan opp. Jeg visste de lå foran meg, og Silvan hadde fått seg et par ørreter.

Vi campet sammen og det ble en fin kveld i fjellet – eneste lydene å høre var rein og en sildrende bekk like ved.I dag har jeg «slengt» meg med gutta – tjo hei hvor det går. Har svettet noen liter kjennes det ut som og nå har vi en lunsj- (eller middags-) pause på Bellingstua. Da var de første 15 km unnagjort og jeg lurer på hvordan de neste 17 skal bli…. Målet er Veresstua.Og Veresstua ble det etter nesten 32 kilometer totalt i dag. En nesten ny DNT-hytte var et godt valg. Luksus med strøm og skotørker!

Flott natur her i Trøndelag selv om myrer suger krefter – og det kan bli i meste laget. Uansett er det imponerende å skue utover disse enorme grønne teppene som aldri ser ut til å ta slutt.

Dagens økt fra fjellkamp ved Kråksjøen til Veresstua som ligger nært svenskegrensa øst for Verdal.I morgen er planen å gå rett nordover fra Vera – ingen opplagte stier. Derimot skal det være noen gode fiskevann…

2 kommentarer om “Ferslia – Bellingstua – Veresstua

Legg til din

  1. Imponerende fremdrift – unner dere virkelig god hyttestandard etter en heftig fremdrift! Så forgjeves etter blogginnlegg i går, så ekstra gledelig med dagens oppdatering! Stå på, håper du orker å holde følge med «hurtiggjengerne» en stund til😉

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: