Saltfjellet

Omsider sitter jeg på Saltfjellet – fjellmassivet som jeg fram til nå har forbundet med E6 og Polarsirkelsenteret. Det er nok litt mer enn det – gleder meg til fortsettelsen og å følge den gamle Telegrafruta. Det er litt grått og nå kjente jeg en regndråpe. Krukkistua er dagens mål.

Så krysset vi Polarsirkelen:

Utsikt mot Bjøllådalen

2 kommentarer om “Saltfjellet

Legg til din

  1. Gratulerer med kryssing av Polarsirkelen – nok en milepæl!

    Leste at «telegrafruta» opprinnelig ble anlagt i forbindelse med strekking av telegraflinja over Saltfjellet på 1860-tallet, men at det er få stolper igjen – de har blitt brukt til brensel etter at linja ble tatt ned på 1970-tallet. God tur 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: