Elvesus og trollskog

Troms har bydd på det meste – både når det gjelder natur og vær. Et av høydepunktene var å gå langs Anjavasselva på vei mot Dividalen. Her har det vært flere møter mellom bjørn og mennesker – jeg så kun reinsdyr.

Det er lenge siden jeg har vært i trollskogen nå, men her dukket den opp igjen.

Vuomahytta var flott og det ble ekstra hyggelig med et par finske karer klar for fisketur. De hadde alltid (ja dette var tiende året) første natta i hytte.

Santtu og Janne på fisketur.

Det er koselige hytter her, og flere er ganske nye. Jeg liker godt de eldre litt mindre også, som for eksempel Dividalshytta:

Frodig er det, men det har også vært noen kilometer med stein

Nå er det drøye 30 kilometer før vandringen sveiper innom Finland. Ruta har dreid godt østover noen dager før den dro seg nordover igjen.

Det er godt å komme inn i ei hytte når været er grått og det regner.

5 kommentarer om “Elvesus og trollskog

Legg til din

 1. Så fint at du har dekning igjen så vi kan nyte vakre bilder – gleder meg til å sees på selveste fredag 13! God tur til Finland så lenge og kos deg med hytteliv!

  Liker

 2. Er så spennende å følge deg på bloggen og se alle de fine bildene. For en drømmetur du har! Ha en fin tur videre! Klem fra Marianne

  Liker

 3. Hei igjen Anne Line.Du verden så flotte bilder,og for en natur du opplever.👍👏Du er nå helt unik som har begynt på denne turen.Gør bra,men så er du jammen meg en tøff jente.Og du bare fortsetter og går,og går.Virkelig bra jobba.Tante ønsker deg fortsatt flott tur og flott vær.Hm.for å være ærlig så er jeg veldig stolt av deg.Mange klemmer fra meg.🥰💐

  Liker

 4. Hi! We can see you had a beautiful day for the walk through Anjavasdalen. Fine! We wish you only the best for the rest of your long-distance-walk. It was so nice to meet you in Gaskashytta! Best greetings to Silvan (we couldn’t find a key in Lappjordhytta, sorry)! Sonja & Helga

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: