Fra Troms til Kilpis

Herlig å våkne til sol igjen etter et par relativt grå dager. Golda-hytta ligger helt i «kanten» av Norge – kun et steinkast fra både Sverige og Finland. Det er ikke sikkert jeg får oppleve 3 land på 3 sekunder så mange ganger til.

Treriksrøysa hvor Norge, Sverige og Finland møtes.

I dag ble havregrøt byttet ut med en kreativ pannekakerøre; eggerøremix (med gressløk og diverse urter fra noen tyskere), mel, vann, melkepulver og hjortetakksalt.

Så ikke så verst ut dette:

Det er enorme mengder blåbær som passeres om dagen, godt å kunne nyte noen av de. Pannekakene smakte ganske godt de!

Kilpis er hytter, butikk og noen utesteder. Sekken er ganske tom for mat – så det passer bra. Farlig å gå på en «buffet» etter å ha spist Real og makaroni i 9 dager. Jeg fikk sånn julaftenmett-følelse.

For et par dager siden kom det melisdryss på de høyeste fjellene. Jeg har også sett flere gåseflokker trekke sørover. Kommer de fra Svalbard kanskje?

Gåsetrekk i gråvær

Jeg befinner meg nå altså i Finland (rød prikk).

I kveld tar jeg en skål for Anders som fyller år, for 2200 kilometer og for alle dere som støtter meg på sidelinja. Rakk butikken ett minutt før stengetid i kveld.

Jeg er så glad for alle hyggelige kommentarer både i og utenfor denne bloggen! Tusen takk! Dere aner ikke hvor takknemlig jeg er for hver eneste hilsen.

8 kommentarer om “Fra Troms til Kilpis

Legg til din

 1. Fascinerende meny, unner deg virkelig saftige blåbær på din vei og er glad du rakk butikken! Utrolig kult med «trekant land» og passende markering av 2200 km!
  Stor klem til kule Kilpis

  Liker

 2. Heia deg Anne -Line 🙂 Du er rå….. Jeg blir inspirert og får lyst til å gå samme tur. Men jeg er veldig usikker på om jeg vil fikse så mange dager sammenhengende i felt.
  Fortsatt god tur 🙂

  Ann Britt Nygard 🙂

  Liker

 3. Markus og Aline syns du tar veldig fine bilder! Markus lurte på om han kunne få være med på tur en gang💙💙 gøy å følge deg rundt på alle disse fine stedene. Imponert over km-tallet!!!

  Liker

 4. Hei Anne-Line, vi sitter med morrakaffe i gråvær og leser med stor interesse og sjekker kart. Skal hilse fra Elisabeth som liker best å sende SMS🤓. Stå på – nå er du snart i mål og da blir det vel 🎂

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: