Kautokeino

Utrolig deilig å komme ned hit i går og det er behagelig å være innlosjert på hotell her! Siste hotellopphold var Røros, så jeg synes det var på tide.

I dag har jeg gått en god etappe opp til Gievdneguoika (el.l).

I morgen går jeg opp på vidda.

Mange små og store vann er passert, i går var den store rypedagen. Jeg så også flere svaner. Det er dessverre vanskelig å få tatt bilder med dyreliv med telefonen.

Det er vakkert, men jeg ser også overraskende mye henslengt søppel, kjørespor og «vill vesten»-tilstander. Jeg håper dette inntrykket endrer seg – jeg har noen kilometer igjen. Men, under 400 regner jeg med.

7 kommentarer om “Kautokeino

Legg til din

  1. Du verden så flott av deg tøffe Anne Line👏👏Ønsker deg fortsatt god tur,og håper du er heldig m.været fortsatt.Ja,nå nærmer du deg målet,det er jo så morro å følge deg.Du er jo helt rå,tøffingen.en stor klem fra tante.👍👍👏👏❤️

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: