Best springwater on ørth!

Hvis du trenger spenning i hverdagen, kan jeg anbefale noen kilometer langs E69.

Er du fra Honningsvåg (og fortsetter å bo der) så går du visst bare ut og løfter bort steinen som ligger i veibanen og kjører videre. Det dukker nå stadig opp nye tunneler og en ny er nå på gang – vel fortjent!

Så fikk jeg smakt på det beste vannet, det var godt!

Det ble en del kilometer i dag, og på en avstikker var det særlig gnistrende!

Jeg kom litt opp i høyden og hadde utsikt mot havet i nord-øst:

Dagens etappe endte ved Repvågstranda.

Per-Ole, tidligere kollega bosatt i Lakselv kom kjørende og besøkte meg i kveld. Han hadde tatt med seg (nesten) halve varebeholdningen fra lokalbutikken, så det ble både rundstykke, bolle og rødvin på meg! Veldig hyggelig og en gourmetaften for en som har begynt å bygge opp en viss motstand mot Real turmat!

Jeg startet i dag på siste uka av min vandring mot nord. 2700 kilometer er passert. Jeg kan si mye om det, men foreløpig vil jeg nøye meg med å si at jeg er ambivalent.

8 kommentarer om “Best springwater on ørth!

Legg til din

 1. Den ambivalente vandrer holder oss fortsatt bergtatt med tekst og bilder – unner deg virkelig «luksusmat» og drikke! Verdens beste vann er vel heller ikke å forakte 😉

  Liker

 2. Real turmat er for bikkjer, alt du kan fikse sjøl er konge. Nå er du snart i mål. Vi følger med på hver eneste oppdatering. Du er helt rå. Min nye helt – den gamle var Lars Monsen. Heier på deg – stå på de siste små kilometerne 🚶‍♂️

  Liker

 3. For ett vakkert land vi har😁Så artig å se alle de flotte bilder du deler! Du har virkelig fått sett mye disse månedene på tur. Imponert av deg som har gått alle disse kilometerne!! Klem fra Marianne

  Liker

 4. Hytte meg tu,du bare går og går du, helt opp til Nordkapp du står👍👍👏👏😊Skal fortelle deg en ting.du har et sånt pågangsmot,som få har,lykke til helt opp til Nordkapps topp.Tør si at det er mange som heier på deg.En stor klem fra tante. Ønsker deg lykke til,og masse fint vær.😊🥰

  Liker

 5. Hyggelig å møte deg .. også hyggelig at mitt lille handlenett gjorde suksess.
  Du er så innmari sta og sprek .. og har en fantastisk psyke.
  Lykke til på siste rest av turen , snart på toppen ..

  Per-Ole

  Liker

 6. Hyggelig å møte deg .. også hyggelig at mitt lille handlenett gjorde suksess.
  Du er så innmari sta og sprek .. og har en fantastisk psyke.
  Lykke til på siste rest av turen , snart på toppen ..

  Per-Ole

  Liker

 7. 👏Du holder koken 👍😊Flotte bilder og en touch av humor i tekst, topp. Blir glad nå jeg ser og leser. Tror så gjerne at man blir lei av real turmat. 😁 Nyt siste uka🍁🥰Klem 🐶 Perny

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: